Tuesday, May 24, 2005

Sommer kommer Sommer kommer



Det nærme seg sommer og æ har altså ikkje sommerjobb. Men æ har søkt. 2 ganga samme plass. Kan jo hende æ får den og. Det e en datajobb. Gidde ikkje male på Godalen enda en sommer, jobbe heller med Masteroppgaven viss ikkje. Einaste e jo at då må eg bu i Bergen i sommar hvis eg får jobb her. Men det får heller gå. Kjerstimi hadde eksamen i går, det gikk bra det. Nextgentelmannen kommer på fredag. Æ prøvde å endre abonnement men det e ikkje så lett. Får se om det går.

Ellers har æ det bare fint. Løbergsveien e innflytta og når Kjersti e ferdig med eksamen skal vi begynne å flytte tingan hennes og. Vi skal snart betale bryllupsreisen og nå; avbestillingsforsikring e for pyse forresten.

6 Comments:

Blogger Lars said...

Venter på invitasjon til Løbergsveien!

22:56  
Blogger lilleoter said...

sol og regn og latter og sang osv.

01:25  
Blogger Maria said...

Ja kan dokker ha innflyttingsfest ein gang før neste fredag? (3 juni) Hihi!!

23:51  
Blogger Arnztein said...

Latter? Hahaha!
Latter? Hahaha
Latter? haha
..og sang?

-a-

00:54  
Blogger Torbjørn said...

Ser det e ønske om innflyttingparty i Lø. Vi får sjå. Men mulig det blir rollespel i Lø hvis det e stemning for det da, men dårlig stemning for rollespel i det siste da.,,

00:22  
Blogger Lars said...

Knuffrapport: En runde knuff ble spilt i går (30/5) i St. Halvardsvei 11a. Henriette Lien og Irene Rettedal er herved to nye individer som har prøvd dette spillet. Irene vant. Grr!!

14:45  

Post a Comment

<< Home